Activiteiten 2020

bijeenkomst na lockdown corona

De bijeenkomsten ‘in levende lijve’ zijn wederom geannuleerd na de lockdown halverwege december vanwege het Covid-19 virus. Wel worden er om de week Zoom-meetings gehouden.
We hopen in het nieuwe jaar elkaar weer te zien.

huize wisch

24 augustus 2020 – Onderdeel van het zomerprogramma was een rondleiding door de tuinen van Huize Wisch in Terborg. De inleiding werd verzorgd door Aggie Daniëls. Daarna volgde een heerlijke barbecue in de theetuin van Jan te Kloeze.

Bestuurswisseling

6 juli 2020 – De bestuurswisseling voor het seizoen 2020-2021 was bij het Hofshuus in Varsseveld.
Op de linkerfoto de aftredende voorzitter, Caroline Vonck en links de nieuwe voorzitter Henk Hoftijzer. Op de rechterfoto Frank Brakenhoff, die een prachtig stuk in elkaar heeft gezet en smakelijk verhaalt in dichtvorm over de aankomend en scheidend voorzitter.

Bijeenkomst na corona

In maart zijn de bijeenkomsten geannuleerd vanwege het Covid-19 virus. Vanaf begin juni zijn we weer bij elkaar gekomen voor de reguliere bijeenkomsten bij Het Zwaantje in Lichtenvoorde. Dit met inachtneming van een aantal regels welke Het Zwaantje onder andere in de opstelling van tafels mee zal nemen.

Stikstofproblematiek

2 maart verzorgde Suzanne Ruesink van Boerderij ’t Westendorp in IJzerlo, Aalten een lezing over de stikstofproblematiek. Ze vertelde uitgebreid over alle eisen welke aan de moderne agrarische bedrijfsvoering gesteld worden.

Inauguratie Karin Gelinck

3 februari 2020 – Inauguratie Karin Gelinck

BEZOEK DE GRAAFSCHAP

Vrijdagavond 24 januari 2020 hebben enkele leden van onze Rotary kinderen uit Winterswijk meegenomen naar de thuiswedstrijd De Graafschap-MVV.
Het was een geslaagde avond, iedereen was bijzonder enthousiast.
Met dank aan de sponsoren.

13 januari 2020

Zin en onzin over eten, dieet, gezonde voeding en voedselveiligheid.