Activiteiten

Activiteiten 2020-2021

HART onder de riem veilingactie

Er kon nog geboden worden op de laatste kavels
tot en met donderdagmiddag 13 mei.
De veilingactie is nu afgelopen.

radiospotje veilingsite, klik op het pijltje links

Allerallereerste.nl
is een veilingsite die bedoeld is om ondernemers te ondersteunen in deze crisis. Op de site kunnen de ondernemers kavels zetten waar mensen op kunnen bieden; de kavels hebben betrekking op iets wat we weer als allereerste kunnen doen als we weer mogen. Deze actie betekent promotie voor de ondernemers, maar ook voor de goede doelen van Rotary Achterhoek-Oost.
Vanaf week 15 kan iedereen wekelijks op nieuw aanbod bieden gedurende 4 weken.
Kijk voor meer informatie op de site allerallereerste.nl.

Bijeenkomst na lockdown corona

De bijeenkomsten ‘in levende lijve’ zijn wederom geannuleerd na de lockdown halverwege december vanwege het Covid-19 virus. Wel worden er om de week Zoom-meetings gehouden.
We hopen in het nieuwe jaar elkaar weer te zien.

huize wisch

24 augustus 2020 – Onderdeel van het zomerprogramma was een rondleiding door de tuinen van Huize Wisch in Terborg. De inleiding werd verzorgd door Aggie Daniëls. Daarna volgde een heerlijke barbecue in de theetuin van Jan te Kloeze.

Bestuurswisseling

6 juli 2020 – De bestuurswisseling voor het seizoen 2020-2021 was bij het Hofshuus in Varsseveld.
Op de linkerfoto de aftredende voorzitter, Caroline Vonck en links de nieuwe voorzitter Henk Hoftijzer. Op de rechterfoto Frank Brakenhoff, die een prachtig stuk in elkaar heeft gezet en smakelijk verhaalt in dichtvorm over de aankomend en scheidend voorzitter.

Activiteiten 2020

Activiteiten 2019

Activiteiten 2018