Dave en Inez welkom bij de club!

Inez Lückman (Winterswijk) en Dave ten Have (Groenlo) zijn lid geworden van onze Rotaryclub. Twee enthousiaste mensen die na enkele keren meedraaien graag wilden aansluiten bij onze club. Wij zijn daar natuurlijk bijzonder blij mee en zij ook. Beiden vertelt een ieder op zijn manier waarom:

Inez:‘Het lijkt mij een leuke club om mijn netwerk te kunnen uitbreiden, kennis uit te wisselen. Samen met de groep je in te zetten voor verschillende club activiteiten.’

Voorzitter Hylke installeert Inez als nieuw Rotary lid

Dave :’Toen ik gevraagd werd om een keer een bijeenkomst van de Rotary bij te wonen kon ik mij nog geen voorstelling maken van wat te verwachten. De eerste bijeenkomst gaf echter direct de sfeer and purpose van de Rotary weer; Hoe triest de aanleiding ook was, er was sprake van een indrukwekkende, waardige bijeenkomst met gevluchte Oekraïense mensen. Tenslotte viel het mij bij de daaropvolgende bijeenkomsten, op dat er op geen enkele wijze sprake is van een strikt zakelijke netwerkclub waarbij het uitwisselen van visitekaartjes de boventoon voert. In tegendeel het is een warme club van mensen die bij elkaar komen omdat ze geïnteresseerd zijn in elkaar en de wereld om hen heen. Ik kan alles overziend alleen maar zeggen dat ik met heel veel plezier lid ben geworden van Rotary Achterhoek-Oost!

Oud voorzitter Erik heeft Dave zojuist geïnstalleerd onder toeziend oog van de huidige voorzitter Hylke.